Wegens succes komend jaar opnieuw Fluit&Co voor jonge muzikanten in spe!!

Speciaal voor leerlingen van groep 4 en 5 van de basisschool start er volgend schooljaar weer een nieuwe muziekklas voor jonge beginnende blazers bij de Koninklijke Harmonievereniging Pieter Aafjes. Het gaat om een pakket van 10 blokfluitlessen, 5 oriëntatielessen op diverse instrumenten en 5 lessen op een instrument naar keuze. Zo maken de jonge kinderen op speelse manier kennis met het orkestspel en krijgen ze de basis van het muziek maken aangeleerd.

Samen muziek maken vinden we bij Pieter Aafjes het leukste wat er is. Kinderen kunnen dat met Fluit&Co zelf ervaren. De instrumenten die nodig zijn voor de instrumentlessen kunnen via Pieter Aafjes geleend worden. Om de sfeer helemaal goed te proeven worden in de loop van het programma ook samenspelmomenten met onze orkesten ingelast.

De lessen zijn op vrijdag om 17.15 uur en starten op 1 oktober 2021. Meer informatie over Fluit&Co en opgeven kan via de website https://www.pieteraafjes.nl/muziekles, of kom langs op 17 juli om 11.00 uur naar het Pieter Aafjes buitenoptreden in Parc de Triomphe, nabij het winkelcentrum in de wijk Parijsch. Daar zullen, naast ons Opstaporkest en het Middenorkest, ook onze allerjongsten van Fluit&Co te horen zijn.

Geef een antwoord