Muziek speelt een belangrijke rol in ieders leven. Muziek betekent sfeer. Muziek verbroedert, inspireert en laat je swingen. Zelf muziek maken is een hobby waarvan bijna 200 leden van onze vereniging volop genieten. Met onze muziekopleidingen, het samen muziek maken en het geven van concerten levert onze vereniging een belangrijke bijdrage aan het culturele en maatschappelijke leven in Culemborg en omgeving. Graag willen wij iedereen, en vooral ook de jeugd, die muziek wil maken de gelegenheid geven om zich bij ons aan te sluiten. Hierdoor is de continuïteit verzekerd om ook in de toekomst voor u muziek te kunnen maken. Maar tegelijkertijd willen wij de kosten voor iedereen beperkt houden, zodat er voor niemand een drempel hoeft te zijn om muziek maken als hobby te beoefenen.

Pieter Aafjes wil haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en voor de bevolking van Culemborg belangrijke gebeurtenissen in Culemborg (zoals de dodenherdenking, Koninginnedag en andere gelegenheden) opluisteren met muziek en ook regelmatig gewoon een mooi concert geven in de stad. Denk bijvoorbeeld aan ons traditionele Kerst- en Nieuwjaarsconcert. Om deze maatschappelijke rol en het streven naar een geweldige muzikale ervaring voor haar leden en toehoorders, te kunnen invullen moeten de nodige kosten worden gemaakt. Denk hierbij aan:

  • (Beginnende) muzikanten professionele lessen geven.
  • Goede instrumenten aanschaffen voor onze leden.
  • Nieuwe bladmuziek aanschaffen.
  • Het verenigingsgebouw onderhouden
  • Het organiseren en geven van concerten.

Helaas hebben wij moeten vaststellen dat het draaiende houden van de vereniging veel duurder is geworden en dat daarnaast de cultuursubsidies in een snel tempo worden afgebouwd. Wij hebben in 2012 onze contributie fors moeten verhogen met gemiddeld 40%. Pieter Aafjes wil de vereniging echter betaalbaar en toegankelijk houden voor iedereen en wij hebben uw steun daarom hard nodig!

Wilt u Vriend van ons worden en ons zo steunen? Klik hier

Wilt u met uw bedrijf ons steunen? Klik hier

Of neem contact met ons op via het Contactformulier.