Dirigent Groot Orkest:

Arjan Gaasbeek begon op vierjarige leeftijd met klarinet spelen en kreeg les van zijn opa. Vanaf zijn tiende vervolgde hij zijn klarinet opleiding bij de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes in Culemborg en kreeg daar les van Johan Boonekamp. Verder deed hij op jonge leeftijd mee aan verschillende concoursen, o.a. het Prinses Christina Concours, het Purmerade concours en ook het Jonge talenten concours van het Brabants Conservatorium, waar hij een prijs ter waarde van vier jaar college geld behaalde.
Zijn klarinet studie volgde hij in Tilburg bij Frans de Jong en in Utrecht bij Céleste Zewald. Van 2005 tot 2009 was hij solo klarinettist bij het Nationaal Jeugd Harmonie Orkest. Van 1993 tot 2015 speelde Arjan solo klarinet bij de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes.
De liefde voor het dirigeren ontstond toen hij werd gevraagd om bij Harmonie “Oefening Zij Ons Doel” te Tricht het leerlingen orkest te gaan dirigeren. In augustus 2006 kreeg hij bij Harmonievereniging Kunst Na Arbeid te Ingen zijn eerste aanstelling als dirigent van een volwassen orkest.
Sinds begin 2017 is Arjan dirigent bij Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes waarnaast hij nog dirigeert bij Harmonie Kunst en Vriendschap Maurik, Harmonie Orkest Vleuten en Sub Umbra Veldhoven.
In het voorjaar van 2017 heeft Arjan zijn HaFaBra-directie opleiding, die hij in Groningen bij Tijmen Botma volgde, cum laude afgesloten. In het nieuw seizoen gaat hij lessen volgen bij Ivan Meylemans en Arjan Tien.