Koop nu uw kaarten voor het Kerstconcert

Vanaf vandaag zijn er weer kaarten beschikbaar voor het Kerstconcert op 22 december a.s. in Sporthal Parijsch.

Gebruik de volgende link kaartverkoop om kaarten te kopen.

Mocht u vragen hebben over de lopende bestelling of het concert dan kunt u contact met ons opnemen via de volgende link contact.

Wij hopen u te kunnen verwelkomen op 22 December.

3 gedachten over “Koop nu uw kaarten voor het Kerstconcert

  1. Ina Vink
    Ina Vink

    Er draait een hele mooie film in Theater de Fransche School: “De Dirigent”. Draait op 22, 25 en 28 november 20:00 u.
    Amerika 1926: De Nederlandse 24 jarige Antonia Brico is als kind met haar ouders geëmigreerd naar Amerika. Ze droomt ervan om dirigent te worden, maar die ambitie wordt door niemand serieus genomen.
    Haar pianoleraar adviseert haar om geen toelating te doen voor het conservatorium. Omdat ze weinig meer te verliezen heeft, keert ze terug naar haar geboorteland waar ze de beroemde dirigent Mengelberg smeekt om dirigeerlessen. Mengelberg ziet dat helemaal niet zitten en stuurt haar door naar Berlijn, waar ze tegen alle verwachting in als vrouw meer kans blijkt te maken. Na haar tweejarige studie aan de Rijksacademie voor Muziek zal ze daar als eerste vrouw het beroemde Berlijns Philharmonisch Orkest dirigeren. De spanning wordt haar bijna te groot, als de liefde van haar leven haar voor het blok zet. Wat zal Antonia kiezen? De film De Dirigent is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de uit Nederland afkomstige Antonia Brico. Eind jaren ’20 was zij de eerste vrouwelijke dirigent ter wereld die succesvol grote symfonie orkesten dirigeerde. Tot voor kort lukte het vrouwen nauwelijks om aan de top van de wereldranglijst van belangrijkste dirigenten te komen. Dit jaar benoemde het Radio Filharmonisch Orkest voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis een vrouwelijke chefdirigent: Karina Canellakis. Kaarten via http://www.theaterdefranscheschool.nl

Geef een antwoord