Kom naar de Monumentendag bij Pieter Aafjes

Komende zaterdag laat Pieter Aafjes de Culemborgse binnenstad bruisen van de muziek. Deze bekende Culemborgers bevelen u deze dag van harte aan:

In ons monumentale pand uit 1884 aan de Goilberdingerstraat 14,  maar ook door de hele binnenstad heen zijn tussen 13.00 en 16.00 onze ensembles te horen.  

Klik hier voor het programma

De zaterdag begint zoals altijd van 10.00 tot 12.00 uur met een repetitie van het Middenorkest in eigen gebouw. Bezoekers zijn welkom om een hoofd om de hoek te steken om te kijken hoe dat er aan toe gaat. Bezoekers die zelf een blaasinstrument spelen zijn ook van harte uitgenodigd om mee te doen. In dat geval wel graag even aanmelden via Middenorkest@pieteraafjes.nl.

Tussen 13.00 en 16.00 uur zullen er diverse ensembles te beluisteren zijn. Niet alleen in het verenigingsgebouw, maar ook op de binnenplaats en in de tuin van het Elisabeth Weeshuis, in het Jan van Riebeeckhuis en in de Grote Barbarakerk en in de Sint-Barbarakerk. De aftrap voor deze ensemblemiddag zal plaatsvinden om 12.55 op de Markt, waar precies, dat is nog een verrassing, maar u zult het zeker horen

Geef een antwoord