Kom meespelen met het Middenorkest van Pieter Aafjes!

Het Middenorkest houdt op de zaterdagochtenden 7 en 14 oktober van 10:00 tot 12:00 uur open repetities ons het verenigingsgebouw ‘Pieter Aafjes’ aan de Goilberdingerstraat 14 te Culemborg. Speel je zelf ook een blaasinstrument, dan ben je van harte uitgenodigd om op zaterdagochtend mee te spelen. Ook luisteraars die weleens een ‘kijkje in de keuken’ willen nemen van een repetitie zijn deze ochtenden van harte welkom.

Het Middenorkest is één van de drie orkesten van onze muziekvereniging en is regelmatig te beluisteren tijdens bijzondere optredens, waarbij ook graag samengewerkt wordt met andere muziekgezelschappen. De ruim 45 muzikanten komen uit de hele regio en vormen een gevarieerd geheel: van tieners die enkele jaren les hebben tot 65+-ers met ruime muziekervaring. Ook het repertoire is kleurrijk en veelzijdig. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via middenorkest@pieteraafjes.nl. Vermeld in de email welk instrument je speelt dan sturen we de muziekpartijen toe.

Tijdens deze open repetities zal voornamelijk filmmuziek gespeeld worden, aangezien het orkest zich voorbereidt op het dubbelconcert van 11 november in de Open Hof te Culemborg, in samenwerking met harmonie Aurora uit Leerdam.

Geef een antwoord