HELAAS AFGELAST: Kom je ook coronaproof met ons buiten musiceren?

Het Middenorkest nodigt muzikanten uit om te komen meespelen met een buitenoptreden. Op zaterdag 3 oktober van 11 tot 13 speelt het orkest coronaproof  op het grasveld van Parc de Triomphe in het nieuwe deel van de wijk Parijsch. Alle Culemborgers, en in het bijzonder natuurlijk de nieuwe Culemborgers die in deze wijk zijn komen wonen en ons nog niet kennen, worden van harte uitgenodigd om aan te schuiven en mee te spelen.

Het orkest zal kort het muziekstuk Arcade samen met de gastmuzikanten instuderen en het vervolgens aan het publiek ten gehore brengen. Lijkt je dit leuk, geef je dan op door een email te sturen aan middenorkest@pieteraafjes.nl dan zorgen wij dat je de bladmuziek vooraf toegestuurd krijgt om alvast naar de noten te kunnen kijken.  En trouwens, ken je Pieter Aafjes nog niet, kijk dan maar ons snel naar ons korte kennismakingsfilmpje:

Voorlopige programma:

11.00 – 11.30 eerste ronde concert

Pauze voor het aanschuiven gastmuzikanten

11.45- 12.15 openbare repetitie van Arcade en afsluitende uitvoering daarvan

Pauze met bedankje voor de gastmuzikanten

12.30 – 13.00 tweede ronde concert

We hopen natuurlijk op mooi weer, maar bij slecht weer verplaatsen we deze activiteit op het zelfde tijdstip naar ons verengingsgebouw. Hopelijk tot 3 oktober!

Geef een reactie