Pieter Aafjes geeft weer een prachtig Kerstconcert

Kom dit jaar weer heerlijk muzikaal in de kerststemming met Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes! Het Kerstconcert vindt plaats op 16 december in de Grote of Barbarakerk. De kerk zal er natuurlijk weer prachtig aangekleed uitzien die avond. Voor Pieter Aafjes is dit mooie concert de afsluiting van ons 135-jarig jubileumjaar. 

We zullen u tijdens dit concert verwennen met de mooiste muziek in kerstsferen. Dit jaar hebben we een bijzondere soliste op euphonium. Gerbrich Greidanus is 23 jaar, net afgestudeerd en speelt bij de Marinierskapel. Dit jonge talent zal samen met het orkest enkele prachtige werken vertolken. 

Aanvang van het concert op 16 december is 20:00 uur, maar de Grote of Barbarakerk is al open vanaf 19:00 uur. Er is gelegenheid tot het nuttigen van een drankje.  

Kaarten kosten €15 en zijn verkrijgbaar op de Webshop van Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes.

Daarnaast zijn ze vanaf 1 december ook te verkrijgen bij Boekhandel Tomey aan de markt 8, bij Bakkerij J. van der Meijs aan het Koopmansgildeplein 15 en Middelkoopstraat 20. Indien nog beschikbaar zijn de kaarten ook op 16 december te verkijgen bij de kerk.  

Geef een antwoord