Jonge muzikanten in spe opgelet: Fluit&Co!

Koninklijke Harmonievereniging Pieter Aafjes start volgend seizoen tussen oktober en maart met een muziekklas voor leerlingen van groep 4 en 5 van de basisschool. Samen muziek maken vinden we bij Pieter Aafjes het leukste wat er is. Kinderen kunnen dit nu ook zelf ontdekken met het pakket Fluit&Co van 25 lessen.

Eerst krijgen de leerlingen in 10 blokfluitlessen op speelse manier de basis van het muziek maken aangeleerd. Tijdens deze blokfluitlessen kunnen ze zich ook oriĆ«nteren op een aantal blaasinstrumenten die in het orkest voorkomen: klarinet, dwarsfluit, saxofoon, trompet of trombone. Ā Afsluitend krijgen de leerlingen nog 5 lessen in tweetallen op een van die instrumenten naar keuze.Alle benodigde instrumenten kunnen geleend worden van Pieter Aafjes.

Uiteraard zal er ook samenspel worden georganiseerd met de overige muzikanten in de vereniging, zodat de jonge muzikanten kunnen proeven aan het orkestleven. De lessen starten op vrijdag 2 oktober om 17.15 uur. Heeft u interesse, stuur dan een email naar opleidingen@pieteraafjes.nl met in de aanhef Fluit&Co. Deze zomer komt er meer informatie over Fluit&CO op de website www.pieteraafjes.nl.

Geef een antwoord