Het 5e Winterconcert komt er aan!

winterconcert banner

De Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes en Visscher Autogroep vieren samen het 1e lustrum van het Winterconcert.

In 2019 wordt de succesformule voor de vijfde keer door Visscher en Pieter Aafjes uitgevoerd in de werkplaats van Visscher Culemborg.

Door de grote belangstelling ook dit jaar in tweevoud: Het eerste concert op zaterdagavond 9 februari en op zondagmiddag 10 februari een Matinee Concert. Aan beide concerten zullen alle drie de orkesten van Pieter Aafjes deelnemen. Henk Visscher zal tijdens beide concerten uw gastheer zijn.

Tijdens het Winterconcert zal een divers programma te horen zijn van de drie orkesten van de Koninklijke Harmonie. Het Opstaporkest van de vereniging opent de avond. Dit orkest bestaat uit de jongste leerlingen van de vereniging en geeft het publiek, samen met dirigent Jonie Pijpers, een warm welkom in de showroom. Onder haar leiding zetten nieuwe leden hun belangrijke eerste stap in het leren samenspelen bij een harmonieorkest.

Na de ontvangst begint het concert in de werkplaats, die geheel wordt omgebouwd tot concertzaal. Het Middenorkest opent het concert met spectaculaire en toegankelijke stukken, waaronder Film muziek van Pirates of the Carribean, popmuziek van Van McCoy en Santana en heerlijke Latijns-Amerikaanse muziek. Het Midden Orkest staat sinds 2018 onder leiding van Maarten van de Kolk, een nieuw gezicht bij het Winterconcert.

Na de pauze voert het Groot Orkest een mooie combinatie uit van klassiek zoals muziek van Eric Witacre, en een symfonisch gedicht over het “Isle of Man”. Natuurlijk ontbreekt de licht populaire harmonie muziek ook niet.

Op zaterdagavond 9 februari bent u welkom vanaf 19:15 in de showroom van Visscher waar u ontvangen wordt met muziek en een drankje. Aanvang is om 20:00. Zondagmiddag is de ontvangst vanaf 13:45. Aanvang 14:30

Kaarten zijn via onderstaande link te reserveren en bij de Libris boekhandel Tomey en Verstegen aan de Markt 36. 

Graag bieden wij u de kaarten, die inclusief een hapje en een drankje een waarde vertegenwoordigen van €17,50, gratis aan. Wij zouden het geweldig vinden als u Pieter Aafjes verrast met een vrijwillige bijdrage.

Bestel hier uw kaarten

Geef een antwoord