Dubbelconcert met de Harmonie St. Joseph 1880

logo-kerkelijke-harmonie-stjoseph-1880-vierkant-1-790x400

Het jaar 2019 staat voor Harmonie St. Joseph 1880 in het teken van het concours. In november zal de harmonie de proeve van bekwaamheid in de 1e divisie weer afleggen in theater de Schalm in Veldhoven.

In de voorbereiding daarop worden, naast de repetities, verschillende concerten in de regio Midden-Limburg verzorgd. Het eerste concert is een dubbelconcert samen met de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes uit Culemborg.

Kerkelijke Harmonie St. Joseph 1880, met dirigent Bart Deckers aan het roer, is een bekende harmonie in de Limburgse harmoniewereld. Zij spelen sinds 1947 onafgebroken in de 1e divisie. Tijdens het laatste concours werd, o.l.v. Alex Schillings, een 1e prijs met lof der jury behaald.

Deze twee uitstekende harmonieën staan garant voor een avondje genieten van goede harmoniemuziek. Één van de hoogtepunten zal ongetwijfeld “Van Horne” zijn. Dit muziekwerk is speciaal voor St. Joseph 1880 gecomponeerd door Rob Goorhuis, en mag, dit jaar nog, alleen door hen gespeeld worden.

Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 6 april in Ellenhof aan het Scheijmansplein in Ell. De aanvangstijd is 20.00 uur en is gratis toegankelijk, maar een kleine vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd. 

(tekst: www.nederweert24.nl)

Geef een reactie