Doe mee concert

Meespelen in een orkest, ondergedompeld in de muziek om je heen, het is een bijzondere ervaring. Zou je dat wel eens willen meemaken? Grijp dan nu je kans. Op 7 juli om 14.00 uur geven het Middenorkest en het Opstaporkest van Pieter Aafjes in de muziektent in de Plantage een openluchtconcert en ze nodigen startende muzikanten van harte uit om twee keer mee te repeteren en dan mee te spelen met drie sprankelende muziekstukken Andalucia, Can’t stop the feeling, Wellerman.

Volg je al minstens 1 jaar muziekles op een blaasinstrument, twijfel dan niet langer en meld je snel aan door een email te sturen naar middenorkest@pieteraafjes.nl. Vermeld welk instrument je speelt, dan krijg je de muziekstukken toegezonden.

De repetities voor deze drie stukken zijn op zaterdagochtend 29 juni en 6 juli van 10:00 tot 10:45 uur met Opstaporkest en Middenorkest samen. Daarnaast ben je ook van harte welkom om op vrijdagavond 14 en 21 juni van 18: 30 tot 19:00 uur mee te repeteren met het Opstaporkest.

En trouwens, mocht je nu denken, wat jammer, ik speel nog geen instrument. Kijk op deze website onder het tablad Muziekles, en wie weet zit je dan volgend jaar wel op een stoeltje lekker mee te spelen. Er zijn lessen voor jong en oud. Speciaal voor basisscholieren vanaf groep 4 zal er vanaf september een Muziekcircuit georganiseerd worden waar kinderen zich kunnen oriënteren op verschillende blaasinstrumenten en de eerste lessen gaan volgen op het instrument naar hun keuze.

Geef een antwoord