De Visscher Winterconcerten komen er weer aan!

Banner WinterConcert

De Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes en Visscher PGH Autogroep organiseren ook dit jaar weer met plezier de Visscher PGH Autogroep Winterconcerten. Dit jaar wordt de succesformule voor de zesde keer door Visscher PGH Autogroep en Pieter Aafjes georganiseerd in de showroom en werkplaats van Visscher PGH in Culemborg.

Door de grote belangstelling zijn er dit jaar weer twee concerten: één op zaterdagavond 8 februari en het tweede Matinee Concert op zondagmiddag 9 februari. Bij deze concerten zullen het Opstaporkest, het Middenorkest en het Groot Orkest acte de présence geven.

Henk Visscher zal tijdens beide concerten uw gastheer zijn.

Op zaterdag 8 februari bent u vanaf 19:00 uur welkom in de showroom van Visscher PGH in Culemborg waar u ontvangen wordt met muziek en een drankje. Het Opstaporkest speelt een half uur vanaf 19:15 uur. Aanvang van het concert is 20:00 uur.

Zondagmiddag 9 februari bent u vanaf 13:00 uur welkom en speelt het Opstaporkest vanaf 13:15 uur. De aanvang van het Matinee Concert is 14:00 uur.

Kaarten bestellen
Kaarten voor beide concerten zijn te bestellen via onderstaande links of bij de Libris boekhandel Tomey aan de Markt 36 in Culemborg.

CONCERT ZATERDAG

CONCERT ZONDAG

Graag bieden wij u deze kaarten, die inclusief een hapje en een drankje een waarde vertegenwoordigen van €17,50, gratis aan. Wij zouden het geweldig vinden als u Pieter Aafjes verrast met een vrijwillige bijdrage. Bij vertrek is er de mogelijkheid een donatie te doen, die volledig ten goede komt aan Pieter Aafjes.

Wij hopen u te verwelkomen op 8 of 9 februari bij Visscher PGH Culemborg aan de Pascalweg 29 in Culemborg!

Met muzikale groet,
Visscher PGH Autogroep en Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes

Geef een antwoord