Blog

Bruisend nieuwjaarsconcert Pieter Aafjes

Zaterdag 14 januari jl. werd door de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes o.l.v. Arjan Gaasbeek hun 35e  Nieuwjaarsconcert gegeven in een goed gevulde sporthal Parijsch, die weer was omgebouwd door de leden en SLR tot een prachtige concertlocatie. De nieuwe voorzitter Jeroen v.d. Meij heette iedereen van harte welkom op dit…

meer lezen

Nieuwjaarsconcert Pieter Aafjes 14 januari 2023

Na een afwezigheid van 9 jaar wordt door de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes o.l.v. Arjan Gaasbeek op zaterdag 14 januari 2023 het 35e nieuwjaarsconcert gegeven in de sporthal Parijsch, als opening van het 135 jarig bestaan. In 2014 was het laatste nieuwjaarsconcert, daarna volgden de zeer succesvolle Visscher Winter Concerten….

meer lezen

Middenorkest Pieter Aafjes speelt vurig concert

Op zondagmiddag 9 oktober speelt het Middenorkest van Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes een sprankelend, spetterend en vurig concert als afsluiting van het repetitieweekend. Onder leiding van Marilou Krouwel spelen zij van popmuziek zoals “Smoke on the Water” tot “Goddess of Fire”; een spannend, origineel werk voor blaasorkest met speciale effecten….

meer lezen